Pälsglans

Hos Grooming & Show hittar ni alltid ett brett sortiment med riktigt bra pälsglans till häst och ponny . Vi vet vilka produkter som verkligen fungerar till det ändamålet som just Du och Din häst behöver. Handla online här nedan.

Varje dag kan du använda pälsglans om du vill att din häst ska får mer glans. När du har badat din häst blir resultatet extra bra, förutom att man och svans glänser mer så slipper man även tovor.  Pälsglans gör att smuts går lättare att borsta bort och kan även minska skav.

Fördelar med pälsglans

Pälsglans gör att man och svans blir lättare att reda ut och på så sätt slits den inte lika mycket när den borstas. När du borstar en tovig svans utan glansspray tappar hästen mycket tagel och tillslut blir hästens svans väldigt tunn. Har din häst mycket bogskav kan du prova att spraya pälsglans innan du lägger på täcket och då minska på skav. 

Mer glitter

Numera kan du hitta produkter med både glitter och pärlemoeffekt. Din häst blir magiskt tjusig inför träning och tävling. Ingen kommer missa Er!

Miljövänliga produkter

Är det viktigt för dig att använda produkter som har tänkt på miljön? Då finns det olika alternativ, exempelvis produkter som är förpackade i aluminiumflaskor istället för plast. Det finns även produkter som består av helt naturliga råvaror eller är Svanen märkta.