Hästvård

Hos Grooming & Show hittar ni alltid ett brett sortiment med riktigt bra hästvårdsprodukter . Vi vet vilka produkter som verkligen fungerar till det ändamålet som just Du och Din häst behöver. Handla online här nedan.

Vårt sortiment av högkvalitativa hästvårdsprodukter

Vi erbjuder ett omfattande utbud av hästvårds- och groomingprodukter som är utformade för att ta hand om din hästs behov på ett omtänksamt och professionellt sätt. Vårt sortiment inkluderar borstar, schampon, pälsglans, sytråd och gummiband, hovolja och hovlack, allt med målet att du ska kunna ge din häst den bästa omvårdnaden.

Våra produkter riktar sig till hästägare, ryttare, och alla som ansvarar för hästars välmående och utseende. Oavsett om du är en erfaren professionell eller en entusiastisk nybörjare, har vi de rätta produkterna för att hjälpa dig att vårda och upprätthålla din hästs välfärd.

Handplockade varumärken

För det första är kvalitet och omsorg grundläggande för oss. Vi handplockar noggrant varje produkt i vårt sortiment för att säkerställa att de möter högsta standarder. Våra borstar från Borstiq är tillverkade av de finaste materialen för att säkerställa skonsamhet mot hästens hud och päls. Våra schampon är skonsamma och effektiva för att hålla hästens hud och päls i bästa skick. Vår pälsglans ger en vacker lyster som får din häst att sticka ut.

Förutom hög kvalitet erbjuder vi också en bekväm och pålitlig köpupplevelse. Vi förstår att din tid är värdefull, så vi strävar efter att göra ditt inköp så enkelt och problemfritt som möjligt. Vår kundtjänst är alltid redo att besvara dina frågor och ge dig den hjälp du behöver.

Vad menas med grooming för häst?

Grooming är ett engelskt ord som betyder skötsel av päls. eller hårrem. Samma ord används även för hund.
En groom är en hästskötare på engelska och som då jobbar professionellt med att följa med på tävling och se till att hästen är i toppskick inför tävlingsstart. Ett spännande yrke som kan vara krävande då det ofta innebär tidiga mornar, sena kvällar och mycket arbete på helgen. Men också väldigt viktigt för både häst och ryttare.

Hur kan man lära sig mer om grooming för häst?

Det finns mängder med ovärderlig kunskap och smarta knep för att få hästen i perfekt skick inför tävling eller utställning. Vi försöker att hela tiden dela med oss av smarta tips i våra kanaler och även här på hemsidan. Är det något speciellt som du vill lära dig mer om, tveka inte att skicka oss ett mail så hjälper vi gärna till!