Ryktborstar & hästborstar

Hos Grooming & Show hittar ni alltid ett brett sortiment med riktigt bra hästborstar . Vi vet vilka produkter som verkligen fungerar till det ändamålet som just Du och Din häst behöver. Handla online här nedan.

Vilken borste ska jag välja?

Vi säljer bara borstar i naturmaterial då vi upplever att dessa fungerar bäst. Arenga har grövre borst som lämpar sig utmärkt till lera och lite smutsigare hårrem. Mexfiber är en utmärkt allroundborste som passar dom flesta hårremmar. Används innan ryktborsten för att få bort allt överflödigt stöv på ytan.
Tagel är en mjuk borste för att avlägsna damm och lätt smuts, utmärkt till sista putsen. Även lämpad för känsliga områden t ex huvud.

Miljövänliga borstar - En skonsam och hållbar vård

När det gäller att ta hand om din häst är rätt verktyg och utrustning avgörande för att ge en bekväm och effektiv vård. Borstar är ett viktigt verktyg för att rengöra och vårda din hästs päls, och borstar tillverkade av naturmaterial är ett utmärkt val för att uppnå både skonsamhet och hållbarhet. Här är några fördelar med borstar till häst i naturmaterial:

Borstar till häst i naturmaterial är ett hållbart och miljövänligt alternativ. Naturmaterial är biologiskt nedbrytbart och kan återgå till naturen när de är uttjänta. Genom att välja borstar tillverkade av naturmaterial minskar du användningen av plast- eller syntetmaterial, vilket i sin tur minskar den negativa påverkan på miljön.