Torrschampo

Hos Grooming & Show hittar ni alltid ett brett sortiment med riktigt bra torrschampo till häst och ponny . Vi vet vilka produkter som verkligen fungerar till det ändamålet som just Du och Din häst behöver. Handla online här nedan.

Vad kännetecknar ett torrschampo?

Schampot ska vara kraftfullt och fungera effektivt vid första försöket men samtidigt vara skonsamt mot både häst och miljö. Därför har vi handplockat produkterna för att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss.

Vi använder schampot  både till vardags för att slippa schamponera hela hästen eller vid tävling som sista-minuten puts. Flaskan är ovärderlig i vår groomingväskan och ingen får glömma den hemma när vi åker på tävling.

Hur använder jag ett torrschampo till häst?

Vi sprayar på fläcken, väntar i en minut och därefter torkar vi bort med en ren trasa. Det kan förekomma undantag så läs alltid på förpackningen innan för bästa resultat. Om man har en skimmel kan man ha i åtanke att  produkterna kan vara väldigt effektiva och att om skimmeln inte är helt ren innan så kan hästen bli vitare just där man sprayat.